Társoldalunk:

A korábbi magyar szövetségi kapitány egy kávé mellett békülne Joachim Löwwel

2020.10.13. 10:53

Számos bírálat után békülékeny hangot ütött meg Joachim Löw szövetségi kapitánnyal Lothar Matthäus, a németek 150-szeres válogatott labdarúgója.

A világbajnok ex-futballista a Sky tévécsatorna internetes oldalán vezetett kolumnájában közölte, hogy nem személyes ellentétről van szó.

"Ha legközelebb találkozunk, biztosan nem megyünk át az utca túloldalára, hanem megiszunk egy csésze kávét. Részemről a kritikákban mindig a futball volt a téma, nem ő mint személyiség" - írta a korábbi magyar szövetségi kapitány, aki a múlt szerdán Törökországgal játszott 3-3-as barátságos mérkőzés után élesen bírálta a keret összetételét és a taktikai hibákat.

Számos bírálat után békülékeny hangot ütött meg Joachim Löw szövetségi kapitánnyal Lothar MatthäusForrás: spox.com

Löw akkor úgy nyilatkozott, hogy nem haragszik Matthäusra, aki régóta dolgozik elemzőként, és becsüli, hogy véleményt nyilvánít a válogatott ügyeiben.

Az 59 éves Matthäus szombaton nem reagált a Nemzetek Ligájában Ukrajna ellen 2-1-re megnyert meccs után.

"Mindent elmondtam már ebben a témában, és ha nagyon hozzá akartam volna szólni, akkor azt Toszkánából is megtehettem volna" - utalt a legutóbb 2011-ben edzősködött szakember arra, hogy a hétvégén egy találkozón vett részt Olaszországban több 1990-es világbajnokkal.