Társoldalunk:

Hiába vezetett hárommal a Tottenham, Gareth Bale beállt, és 3-3 lett a vége

2020.10.18. 19:36

A Premier League ötödik fordulójában a Tottenham a West Ham United csapatát fogadta. Gareth Bale csereként kapott lehetőséget, csapata pedig 3-3-as döntetlent játszott.

A Tottenham ott folytatta, ahol a Manchester United elleni 6-1-es sikernél abbahagyta a bajnokságot. A West Ham ellen a 16. percben már 3-0-ra vezetett a Spurs. Előbb Kane adott gólpasszt Szonnak, majd fordított volt a felállás, a harmadik gólnál pedig Regulión szolgálta ki Kane-t, aki öt, Szon pedig már hét gólnál jár a bajnokságban.

Úgy tűnt, nagyon sima lesz a meccs, több helyzete volt a folytatásban is a Spursnek, de újabb gólt nem tudott szerezni. A második félidőben, a 72. percben beállt csereként Gareth Bale is, aki több, mint hét év elteltével lépett pályára újra a Premier League-ben a Tottenham csapatában.

Gareth Bale visszatérése emlékezetesre sikerültForrás: AFP/Clive Rose

Sok öröme végül nem lett a visszatérésben, mert a 82. percben szépített a West Ham, majd a 85. percben egy öngóllal egy gólra jött vissza David Moyes csapata. A folytatásban Bale hagyott ki egy ziccert, hatalmas helyzetben lőtt kapu mellé.

A sok kihagyott helyzet végül megbosszulta magát, Manuel Lanzini fantasztikus góljával egyenlített ki a West Ham.