Ki hitte volna, hogy a Bayern München után a Fradi lesz a Barcelona következő BL-ellenfele?

INIESTA, Andrés ARCKIFEJEZÉS DÍSZTÁRGY konfetti Közéleti személyiség foglalkozása kupa labdarúgó mosolyog sportoló SZEMÉLY TÁRGY trófea ünnepel
Andrés Iniesta, Bajnokok Ligájában győztes spanyol Barcelona csapatkapitánya a trófeával, miután a csapata 5-4-re győzött az Európa Ligát megnyerő, szintén spanyol Sevilla ellen a labdarúgó európai Szuperkupáért játszott mérkőzésen a tbiliszi Borisz Paicsadze Dinamo Arénában
Vágólapra másolva!
Nem volt olyan régen, hogy ne élne élénken mindenki emlékezetében: a Bayern München a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019-20-as szezonjának egymeccses negyeddöntőjében 8-2-re ütötte ki a Barcelonát Lisszabonban. Akkor eldőlt, hogy Lionel Messiék abban a kiírásban a legjobb négy közé sem jutnak be. Augusztusban senki sem gondolta volna, hogy a Barcelona soron következő BL-meccse a Ferencváros elleni összecsapás lesz majd.

Nem véletlen, hogy a katalán klubnál nagyon várják már az új sorozatot. A Barcelona minden idényben úgy vág neki a BL-nek, hogy meg akarja nyerni azt, igaz, ez legutóbb elég régen, 2015-ben sikerült Lionel Messiéknek.

A mostani BL-sorozat felvezetéseként a klub Twitter oldalán rövid filmet tettek közzé, amelynek a "Régi dicsőségünk" címet is lehetne adni.

A filmben felidézik a klub BEK és BL-győzelmeit, így hangolva a Fradi elleni összecsapásra, amely kedden este 21 órakor kezdődik a Nou Camp stadionban.