Társoldalunk:

Újabb játékosok kapták el a koronavírust az ETO FC-nél

2020.10.19. 17:28

A koronavírus utolérte a labdarúgó NB II-ben szereplő győri ETO FC csapatát is, öt játékosnál mutatták ki a fertőzést, illetve több stábtag is beteg, a vírus tüneteit mutatva, de hivatalos eredményeik még nem érkeztek meg - írta a Blikk.

A sportolókat is folyamatosan vizsgálják az egész világon a koronavírus miatt, nincsen ez máshogy hazánkban sem. Most azonban újabb csapatnál ütötte fel a vírus a fejét, méghozzá nem is akárhogy: öt játékos fertőződött meg a győri ETO-nál.

Már korábban is kimutatták a Covid-19-et a csapatnál, de akkor még csak egy játékos produkált pozitív tesztet. A szomorú esetről hivatalos Facebook-oldalukon is beszámolt a klub.

A közleményből kiderült, elképzelhető, hogy további fertőzésekre is lehet számítani, hiszen a stábtagok közül is többen betegek, a vírus tüneteit mutatva. Ebben a nagyon nehéz helyzetben még inkább szükséges az összefogás, a szurkolók támogatása" – írták a klub honlapján. A fertőzések ellenére a mai, Haladás elleni mérkőzés nem marad el, és pályára lépnek a győriek, igaz, kissé megfogyatkozva.