Társoldalunk:

Tokmac: Megmutattuk, hogy jogosan vagyunk itt

2020.10.20. 23:25

A Barcelona 5-1-re nyert a Ferencváros ellen a Bajnokok Ligája G-csoportjában. A mérkőzés után az M4 Sportnak három játékos is nyilatkozott. Tokmac, Dibusz Dénes és Sigér Dávid.

A Fradi legjobbja Nguen Tokmac a következőket mondta:Először is örülök, hogy a BL-ben játszhatunk. Megmutattuk, hogy jogosan vagyunk itt, hogy tudunk futallozni a világ egyik legjobb csapata ellen. A legjobbat próbáltam nyújtani ezen a mérkőzésen. A célom az volt, hogy megmutassam, hogyan lehet ilyen játékosok ellen jó teljesítményt nyújtani. 3-1 után Robert Makkal volt egy jó összjátékunk, az be is mehetett volna, de aztán jött Messi és a Barcelona, ők mindent eldöntöttek."

Dibusz Dénes, a Fradi kapusa: Nagyon jól kezdtünk, próbáltunk úgy indítanu a meccset, ahogy egy éve az Espanyol ellen. Most is volt egy lesgólunk és egy kapufánk az elején. Tényleg kis szerencse hiányzott a gólhoz. A Barcelona negyedóra után kerekedett fölénk. Az idő múlásával egyre fogyott az erő és a figyelem. Az egyéni kvalitások közötti különbségek is megmutatkoztak. Nincs okunk szégyenkezni. Sajánlom, hogy 3-1 után nem jöttek a lehetőségek. A végén két klasszis megoldás után szerezték meg a 4. és az 5. gólt a katalánok. Testközelből tapasztaltuk, milyen a Barcelona. Messi nagyon jól rúgta a tizenegyest. Ha nem rúgja ekkora erővel, tán sikerült volna megfogni, de hiányzott pár centi. Nem csak ez a gól bánt, hanem az összes többi. Ha picit jobban odafigyelünk, megúszhattuk volna kisebb vereséggel."

Sigér Dávid nyilatkozata: Felemás érzések vannak bennem. Nem is emlékszem, hogy amióta itt vagyok a Fradiban, kaptunk-e ki ennyi góllal, de most a Barcelona volt az ellenfél. Nem mondom azt, hogy ebben a meccsben több volt, reálisan ennyi van a két csapat között. Élveztem a játékot, lehetett játszani a Barca ellen, egészen addig, amíg meg nem szerezték a labdát, ha náluk volt a labda, akkor elképesztően jók. Próbáltuk segíteni egymást, de nem volt egyszerű dolgunk. Ha ritmust váltanak, akkor nagy bajt okoztak. Ezt láthattuk ezen a mérkőzésen."