Társoldalunk:

Visszatért a Budapest Honvédhoz a magyar válogatott támadó

2020.10.20. 17:31

Kispesten bajnoki és gólkirályi címet szerző magyar válogatott támadóval erősítette meg a keretét a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Budapest Honvéd FC. A játékos 2021. december 31-ig érvényes szerződést kötött a kispesti klubbal.

„Marcit azt hiszem nem kell bemutatni senkinek. Nagyon örülünk, hogy végül csatlakozott hozzánk és biztosak vagyunk benne, hogy segítségére lesz a csapatnak" – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője a klub honlapjának.

Eppel Márton 2016 tele és 2018 nyara között két és fél szezont töltött Kispesten, a bajnoki címet hozó idényben lett gólkirály, a következő kiírásban negyedik lett. Eppel Márton az elmúlt hetekben, hónapokban a Honvéd első, majd második csapatával készült, míg mostantól már a kispesti klub játékosaként érkezhet az edzésekre.

Eppel Márton visszatért a Budapest HonvédhozForrás: honvedfc.hu/

„Nagyon-nagyon boldog vagyok – kezdte az aláírást követően Eppel Márton. – Nagyon rég volt, amikor a Honvéddal először elkezdtem edzeni, és úgy volt, hogy tárgyalunk. Óriási kő esett most le a szívemről, de igazából a múltról, az elmúlt időszakról nem is szeretnék beszélni, nem akarok ezen gondolkozni, próbálok csak előre tekinteni. Azért jöttem ide, hogy a Honvédot segítsem, gólokkal, jó játékkal, győzelmekkel. Nagyon várom a munkát a srácokkal, egy hónapig velük edzettem a nyáron, remek közösség van itt. Kell még egy kis löket a csapatnak, lehet még tovább fejlődni és azon leszek, hogy amit én tudok, abból a maximumot tegyem hozzá a csapat játékához, hogy megmutassam, mire vagyok képes és egy nagyon jó Eppel Mártont lásson mindenki."