Társoldalunk:

Sigér Dávid: Nem egyszerű a Barcelona ellen játszani, nagyon elfáradtunk

2020.10.21. 00:16

A Fradi keményen küzdve, több helyzetet kidolgozva és egy gólt is szerezve végül négygólos vereséget szenvedett a Barcelona otthonában. A találkozót követően Sigér Dávid azt mondta,hogy ez volt pályafutása egyik legmeghatározóbb mérkőzése.

"Úgy éreztem, amikor kijöttek a második félidőre, mintha ritmust váltottak volna, mert nagyon sokáig tartották a labdát. Nem szándékosan engedtük át nekik a területet, próbáltunk besegíteni a széleknek, de túlságosan nem adhattuk fel ezzel együtt a tengelyt.

Nagyon felemelő volt egy ilyen stadionban pályára lépni, egyszerre volt inspiráló és megtisztelő. Szerettünk volna kis meglepetést is okozni, de erre ma nem volt esélyünk. Mondhatjuk, hogy az ellenfelet tekintve az eddigi karrierem legnívósabb meccse volt a Barcelona elleni a számomra.

A hétvégi Újpest elleni derbire senki nem gondolt ma, mindent beleadtunk és természetesen nagyon elfáradtunk, kellettek is a meccsen a frissítések. Nem egyszerű egy az egy ellen játszani az ilyen ellenfelekkel, látszott is a széleken, hogy cserélni kellett a játékosainkat." - mondta Sigér a Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után.

A Ferencváros 29 éves futballistája azt is elmondta, hogy elég idejük lesz regenerálódni a hétvégéig, de szerencsére nem tizenegy ember alkotja a Fradi keretét.