Társoldalunk:

Jövő héten már lehet jegyet venni az Izland elleni Eb-pótselejtezőre

2020.10.21. 16:47

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatnak három meccsre szóló kombinált jegyet az Izland elleni Eb-pótselejtezőre, valamint a két hazai Nemzetek Ligája-összecsapásra – írja az mlsz.hu.

A magyar válogatott november 12-én, Izland ellen lép pályára Európa-bajnoki pótselejtezőn, majd két Nemzetek Ligája-mérkőzést játszik. Előbb november 15-én Szerbiát, majd 18-án Törökországot fogadja a Puskás Arénában (mindhárom mérkőzés kezdési időpontja 20.45).

A Budapesten rendezett Szuperkupa-döntő tapasztalatait figyelembe véve az európai szövetség októbertől engedélyezi, hogy nézők előtt rendezzék meg a nemzetközi mérkőzéseket – amennyiben az országok járványügyi szabályozása ezt lehetővé teszi.

Izland ellen már az Eb-szereplés lesz a tétForrás: AFP/Nikolay Doychinov

A szurkolók a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb 30 százalékát foglalhatják el. A stadion minden szektorában ülhetnek nézők, a megfelelő távolságtartás érdekében az elfoglalt székek mellett mindkét oldalon két üres szék marad szabadon.

Első körben, október 30-án, 10.00 órától a Szurkolói Klub tagjainak lesz lehetőségük kombinált jegyet vásárolni a három összecsapásra. Amennyiben három nap alatt nem fogynak el a belépők, november 2-án, 10.00 órakor megnyílik a lehetőség a vásárlásra azok számára is, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak (A Szurkolói Klubba való belépésről minden információ elérhető a https://szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon).