Társoldalunk:

Haratin: A büntetőnél csak arra gondoltam, hogy be kell lőnöm - videó

2020.10.21. 10:40

A Ferencváros 31-szeres bajnok labdarúgócsapata – amely 25 év után tért vissza ismét az UEFA Bajnokok Ligája főtáblájára –, a csoportkör első fordulójában az FC Barcelona otthonában lépett pályára, és 5-1-es vereséget szenvedett. A lefújás után az FTC kapusa, a több nagy védést is bemutató Dibusz Dénes, valamint szépítő gól szerzője, Ihor Haratin számoltak be arról a fradi.hu-nak, milyen élmény volt a világ egyik legmagasabban jegyzett csapata ellen tétmérkőzésen pályára lépni.

„Tudtuk, hogy a Barcelona otthonában nem mi dominálunk majd. Rendkívül jól tartják a labdát, így kénytelenek voltunk kontrákra berendezkedni. Ezekből meg is voltak a lehetőségeink, főleg a meccs elején. Ha gólt szerzünk, talán minden máshogy alakul. Ez nem történt meg, a kihagyott lehetőségekből viszont tanulhatunk a jövőben. A büntetőnél nem gondoltam semmi másra, csak, hogy muszáj belőnöm. Örülök, hogy ez sikerült. Először léptünk pályára a Bajnokok Ligájában, és rögtön egy ilyen nagy csapat ellen. Ez egy nagyon jó kezdet, és remek élmény volt" – árulta el Ihor Haratin.

„Ízelítőt kaptunk abból, milyen ez a szint" – árulta el többek között a Fradi kapusa. Dibusz Dénes és Ihor Haratin teljes értékelése a videóban hallgatható meg: