Társoldalunk:

Kabát Péter: Szétrúgtam a térdét, de inkább le kellett volna ütnöm David Beckhamet

2020.10.22. 07:37

Az Újpest sportkoordinátora, az egykori válogatott labdarúgó, Kabát Péter komoly konfliktusba keveredett a világ egyik legjobb futballistájával, David Beckhammel.

2009-ben a magyar ligaválogatott az AC Milan ellen játszott gálamérkőzést. A magyar csapat egyik játékosa volt Kabát Péter, aki így mesélte el a sztorit: 

Le kellett volna ütnöm Beckhamet. 1-0-ra vezettünk a Milan ellen. Odajött egy szabadrúgásnál, ellökött. Úgy voltam vele, ha jön a megfelelő szituáció, lerúgom. Két perc múlva jött a labda keresztbe. Rácsúsztam, és a térdét lekaszaboltam. Két percig üldözött a pályán, meg akart fojtani, számon kérte, miért rúgtam oda. Aztán később lekönyököltem, elesett, s ráléptem a kezére. Nem akartam balhét, senkivel sem szerettem volna komolyabb összetűzésbe keveredni, mégiscsak gálameccs volt – mondta Kabát, aki azóta nem beszélt az angol sztárral. – Nem lettünk barátok, így nem küldtünk egymásnak szülinapi meghívót sem."

David Beckham az AC Milan játékosaként 2009-benForrás: AFP/Fabio Muzzi

Kabát Péter minderről Hajdú Péternek mesélt, abban a tévéműsorban (Összezárva Hajdú Péterrel), amely pénteken este lesz látható a Life TV-n.

Forrás