Vágólapra másolva!
A Ferencváros a Barcelona és a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzések között 2-0-ra legyőzte legnagyobb hazai riválisát, az Újpestet. A találkozó után mindkét csapat vezetőedzője, a Fradit irányító Szergej Rebrov, és az Újpest szakvezetője, Predrag Rogan is elégedetten tudott nyilatkozni.

"Teljesen elégedett vagyok azzal, amit a pályán mutattak a fiúk. Nagyon nehéz meccs volt, különösen a vége, hiszen három napja még Barcelonában játszottunk. De ez a derbi volt, és egy komoly ellenfelet vertünk meg" – mondta Szergej Rebrov a lefújás után az M4 Sportnak nyilatkozva.

"Mindenki próbálta kipihenni magát a BL-meccs után,

Jól tudom, hogy mennyire fontos a derbi a szurkolóknak, éppen ezért mindent bele is adtunk. Most már a Dinamo Kijev ellen készülünk, pontosabban én már eddig is így tettem, de a játékosok még csak a maira találkozóra koncentráltak. Jól ismerem a Dinamót, nem kell annyira külön készülnöm belőlük, de azért jól fel leszünk készülve a meccsre."

Szergej Rebrov nem tesz különbséget meccs és meccs között Forrás: MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez

"Nagyon jó mérkőzés volt, a Ferencváros megérdemelten nyert 2-0-ra, gratuálok nekik – kezdet értékelését rendkívül sportszerűen Predrag Rogan, az Újpest FC vezetőedzője. –

Az eredménnyel természetesen nem vagyunk elégedettek, hiszen jobbra számítottunk, még, ha minden tiszteletünk is a Ferencvárosé. Büszke vagyok a játékosaimra, hiszen küzdöttek, mindent beleadtak. Az első gól után azért voltam ideges, mert kicsit bealudt a kispad. Lett volna időnk előkészíteni a cserét, de igazából azért voltam dühös, mert mi hibáztunk. A 11-esre alapvetően Simon Krisztián és Mitrovics van kijelölve, de ugye, ők akkor már mindketten a kispadon ültek, így a harmadiknak jelölt Tallo következett, ő pedig, sajnos hibázott."