Vereséggel kezdett a Loki-legenda a DEAC vezetőedzőjeként

FBL-C1-EUR-MANCHESTER-DEBRECENI Square Horizontal
A vörös mezes manchesteri Park Ji Sung és a debreceni Sándor Tamás küzd a labdával a két csapat Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésén
Vágólapra másolva!
Nem sikerült a bemutatkozása Sándor Tamásnak a DEAC kispadján, együttese ugyanis 2-1-es vereséget szenvedett a mindeddig nyeretlen Csákvártól a labdarúgó NB II 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A 12 fordulót követően egyetlen ponttal álló vendégek a 16. percben egy büntetővel szereztek vezetést, amit a második félidő elején még kiegyenlített a DEAC, de a Csákvár tíz perccel a lefújás előtt Kocsis révén megszerezte a második gólját, ezzel együtt az első győzelmét.

Dorogon is vendég győzelem született, itt is az első negyedóra végén szereztek vezetést a vendégek, amit a 67. percben egyenlítettek ki a hazaiak, de csak két percig örülhettek, mert a 69. percben a Balaton-partiak megszerezték a győztes gólt is.

Soroksáron a mezőny közepén azonos pontszámmal álló két csapat találkozott. Az első félidő jó részében a vendég szolnokiak dolgozták és hagyták ki a helyzetet, a játékrész utolsó percében azonban a Ferencváros válogatott védőjének, Loverencsics Gergőnek az öccse, Balázs megszerezte a vezetést a hazaiak számára. Amit a második félidőben Orosz Márk növelt egy 25 méteres bombával. Győzelmével a Soroksár feljött a tabella ötödik helyére.

Eredmények, 13. forduló:
Soroksár SC-Szolnoki MÁV FC 2-0 (1-0)
Dorogi FC-BFC Siófok 1-2 (0-1)
Debreceni EAC-Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-1)