Vágólapra másolva!
A Dinamo Kijevben klublegendának számító, jelenleg a Ferencvárost irányító Szergej Rebrovnak a két csapat élén elért sikereit hasonlítja össze egy infografikán az ukrán csapat közösségi oldala a két klub szerdai egymás elleni Bajnokok Ligája mérkőzését megelőzően.

Rebrov 1992 és 2000 között előbb játékosként, majd 2014 és 2017 között már vezetőedzőként szolgálta a Dinamo Kijev csapatát. Előbbi minőségében is rendkívül sikeres volt, a Dinamo Twitter-oldalán közzétett kép azonban most az ukrán csapat, valamint a Ferencváros – amelyet 2018 óta irányít – kispadján elért eredményeit összegzi egy nappal a Dinamo Kijev–Ferencváros BL-csoportmeccs előtt.

A képről megtudhatjuk, hogy Rebrov Magyarországon eddig két bajnoki címet ünnepelhetett, míg a Kijevvel a két bajnoki cím mellett két Ukrán Kupát és egy Szuperkupát is begyűjtött.

A Fradival 98 mérkőzés után 62 győzelem mellett 22 döntetlent és csupán 14 vereséget számlál, míg a Dinamo kispadjáról 137 találkozó után állt föl, melyek közül 20 döntetlen és 23 vereség mellett 94-et tudott megnyerni csapatával. A Fradi élén 2,12, míg a Dinamo élén 2,20 pontot szerzett átlagban.

Ezen az eredményen javíthat tovább, amennyiben a Fradi újabb BL-bravúrt elérve pontot, vagy pontokat szerez a Dinamo elleni szerdai Bajnokok Ligája-találkozón.

A szerdán 21 órakor kezdődő mérkőzést az Origón élő szöveges formában követheti.