Vágólapra másolva!
Még mindig kérdéses, hogy koronavírusos fertőzése után pályára léphet-e szerdán az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás támadója.

A 35 éves futballistának lejárt a kéthetes karanténidőszaka, azonban a legfrissebb tesztjének eredményét meg kell várnia. Ha az negatív, akkor ott lehet a pályán a Lionel Messiék elleni torinói meccsen, mellyel egy időben a Ferencváros a Groupama Arénában az ukrán Dinamo Kijev együttesét fogadja a G csoport második fordulójában.

– nyilatkozott kedden Andrea Pirlo, a Juventus vezetőedzője.

Ha negatív lesz a tesztje, aligha lehet kihagyni a kezdőből Cristiano Ronaldót Forrás: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto

Ronaldo és Messi 2018 nyara óta nem játszott egymás elleni mérkőzésen, a portugál sztár akkor igazolt át a Real Madridból Olaszországba.

Ronaldóról október 13-án derült ki, hogy elkapta a fertőzést, azóta két bajnoki meccset, valamint a Dinamo Kijev vendégeként 2-0-ra megnyert BL-találkozót kellett kihagynia a karantén miatt. Azonban ismerve a portugál sztár fizikumát, aligha viselte meg annyira a kéthetes kihagyás, hogy ne tudna vállalni egy ilyen presztízs csatát.

A G csoport első fordulójában a Barcelona 5-1-re nyert a Ferencváros ellen a Camp Nou stadionban.