Társoldalunk:

Mircea Lucescu: Szó sincs versengésről Szergej Rebrovval

2020.10.27. 19:28

A Ferencváros szerdán 21 órától a Groupama Arénában, több mint ötezer néző előtt fogadja a Dinamo Kijevet a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón az ukrán klub román edzője, Mircea Lucescu, és a csapat játékosa, Vitalij Bujalszkij beszélt a várakozásairól.

A Dinamo Kijev edzője, Mircea Lucescu szerint nem a két edző versengéséről fog szólni a holnapi összecsapás. 

Soha nem jó, ha több hiányzónk van egy ilyen mérkőzés előtt. Viszont ez jó lehetőség a többi játékos számára,  hogy megmutassák magukat" - mondta a román edző, aki Szergej Rebrovra, a Ferencváros edzőjére is kitért.  

"Szó sincs versengésről Szergej Rebrovval. Nem arról van szó, hogy mint két edző egymással szemben áll majd, a két csapat küzd majd egymással."

A Dinamo Kijev edzője, Mircea Lucescu nehéz meccsre számítFotó: Polyák Attila - Origo

A Dinamo vezetőedzője nem szeretett volna egy játékost kiemelni a Fradiból. 

"Nem szeretnék neveket kiemelni, de minőségi labdarúgók alkotják. Sok pénzt fektettek a klubba, jó játékosokat, kiváló légiósokat igazoltak.  A csapatban két-három magyar játékos van" - árulta el Lucescu, aki a csapatáról is beszélt.  

"A Dinamo Kijev nehéz utat járt be, elsősorban pénzügyi problémák miatt. Sok játékost vesztettünk el, akik külföldre igazoltak. Viszont az utánpótlás-akadémiánkról kiváló labdarúgók érkeztek, akikkel erősödött a csapat."

Viitalij Bujalszkij magabiztosan nyilatkozottFotó: Polyák Attila - Origo

Az ukrán középpályás, Vitalij Bujalszkij szerint a három pontért érkeztek Budapestre. 

"Remélem, hogy a lehető legjobb játékunkat tudjuk majd hozni.  A győzelemre fogunk játszani a Fradi ellen. Minden játékos duplán motivált,  meg akarjuk mutatni, hogy nem félünk sem az ellenféltől, sem a szurkolóktól.

A Ferencváros-Dinamo Kijev mérkőzést szerdán este 21.00-kor rendezik a Groupama Arénában. A találkozóról az Origo a helyszínről tudósít.