Szergej Rebrov: Rászolgáltunk a döntetlenre

Ferencváros, Fradi, FTC, Barcelona, Camp Nou
Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkőzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án
Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Dinamo Kijev ellen. Szergej Rebrov, a Ferencváros trénere korábban játékosként és edzőként is szolgálta az ukrán klubot, így különleges meccsen van túl.

„Az első félidőben elkövettünk pár hibát, nem koncentráltunk eléggé, de a második félidőben feljavultunk, lőttünk egy gólt, és visszajöttünk a meccsbe. Örülök, hogy döntetlent értünk el. Az első félidőben agresszívebben kellett volna játszanunk, de rászolgáltunk a döntetlenre. Olyan csapatokkal játszunk, amelyek a legmagasabb szintet képviselik. A Bajnokok Ligájában nehéz bármit megjósolni. A koronavírus miatt sosem lehet tudni, hogy melyik csapat milyen kerettel fog játszani, úgyhogy bármi megtörténhet a következő meccseken" - értékelt a lefújás után az M4 Sportnak az ukrán tréner.