Társoldalunk:

Messi és Mbappé mellett Szergej Rebrov is az UEFA.com címlapján

2020.10.28. 13:20

A Juventus-Barcelona mellett Kylian Mbappé és Szergej Rebrov szolgáltatják a legnagyobb sztorit az UEFA hivatalos oldalán. A Fradi vezetőedzője korábbi csapata ellen vezeti a magyar együttest a Bajnokok Ligájában szerdán este.

Szergej Rebrov lesz a figyelem középpontjában a Ferencváros - 1995 óta - első hazai BL-mérkőzésén. A 46 éves szakember a Dinamo Kijev emblematikus figurája volt előbb játékosként, majd 2014 és 2017 között edzőként - foglalta össze az UEFA.com a vezetőedző történetét.

Szergej Rebrov Lionel Messivel és Kylian Mbappéval egy képen az UEFA honlapjánForrás: UEFA.com

Nem akartam ukrán ellenfelet a csoportunkban, különösen a Dinamót nem. Mégis, a Fradi edzőjeként úgy kell kezelnem őket, mint bármelyik másik riválist - mondta Rebrov az európai szövetségnek.

Kylian Mbappé legutóbbi hat BL-meccsén nem tudott a kapuba találni, kérdés, a PSG francia támadója meg tudja-e szakítani rossz sorozatát Isztambulban. A játéknap legnagyobb rangadóját a Fradi csoportjában játsszák, a Juventus-Barcelona mérkőzést is érdemes lesz fél szemmel figyelni a magyar csapat találkozójával párhuzamosan, 21:00-tól.