Társoldalunk:

Boli még mindig nem hiszi el, hogy gólt lőtt a BL-ben

2020.10.28. 23:43

Szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában a magyar bajnok Ferencváros kétgólos hátrányból egyenlített az ukrán Dinamo Kijev ellen a Groupama Arénában, ezzel pedig továbbra is harcban van a csoport harmadik helyéért, ami Európa-liga szereplést jelenthetne a tavaszi szezonban. A találkozó után a Fradi egyik legjobbja, a szépítőgólt lövő Tokmac Nguen elmondta, hogy szerinte igazságos eredmény született, míg az egyenlítőgólt lövő Franck Boli még mindig nem dolgozta fel, hogy gólt lőtt a Bajnokok Ligájában.

„Nehéz meccs volt, mert nagyon jól játszott a Dinamo Kijev.. Az igazat megvallva meg is lepődtem mennyire jó, technikás játékosaik vannak. A találkozó végén emberelőnyben mindent megtettünk a győzelemért, ilyenkor muszáj előre menni, de sajnos nem sikerült. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született, rendben van a kettő-kettő" – értékelt az M4Sport kamerája előtt Tokmac Nguen, aki a BL-selejtezőkben lőtt három gólja után már a Bajnokok Ligája főtábláján is betalált. 

Tokmac Nguen elképesztő formában futballozikFotó: Polyák Attila - Origo

„Fantasztikus érzés, hogy gólt szereztem a Bajnokok Ligájában, de mindenki hozzátette a magáét, mindenki fantasztikusan harcolt, ez igazi, komoly csapatteljesítmény volt. Kicsit változtatnunk kellet, amikor az ellenfél gólt szerzett, ezt a hozzáállást kellett volna az elejétől mutatnunk, de persze így is örülök, hogy tudtunk váltani. Nagyon messziről jöttem, messziről jutottam el idáig, hogy gólt szerezhettem a BL-ben, most kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzam" – mondta Franck Boli, a Fradi második góljának szerzője