Társoldalunk:

Frank Lampard szerint Roman Abramovics mindig támogatta őt és a Chelsea-t

2020.10.29. 11:56

Frank Lampard, a Chelsea edzője saját elmondása szerint mindig is érezte az egyesület tulajdonosa, Roman Abramovics támogatását, annak ellenére is, hogy az orosz klubvezető az utóbbi időben ritkán tekintette meg a helyszínen a csapat mérkőzéseit - írta a BBC Sport.

A Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics az utóbbi időben nem tudott részt venni a klub mérkőzésein, de a szerda esti, Krasznodar elleni idegenbeli Bajnokok Ligája találkozót a helyszínen tekintette meg.

Az, hogy itt volt, hatalmas pluszt jelentett a magam és a csapat számára is" - mondta Lampard a 4-0-ra megnyert mérkőzést követően.

Hakim Ziyech megszerezte első Chelsea-gólját, a csapat pedig zsinórban harmadik mérkőzését hozta le kapott gól nélkül. Az egyetlen negatívum az volt, hogy a középpályás, Jorginho már második büntetőjét rontotta el ebben a szezonban.

"Mindig érzem a klub tulajdonosának támogatását, függetlenül attól, hogy itt van-e meccseken vagy sem" - mondta az angol tréner.

Frank Lampard csapata magabiztosan nyert a Krasznodar ellenForrás: Sputnik via AFP/Alexey Filippov

"Néhány munkatársam beszélt vele, de mire kijöttem a pályára a bemelegítéshez, már nem volt a közelben. Remélem, hogy a saját hazajában elért négygólos győzelemre büszke és örömmel tölti el" - tette hozzá Lampard.