Vágólapra másolva!
Az olasz rekordbajnok Juventus a hivatalos honlapján tudatta, hogy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kigyógyult a koronavírus-fertőzésből. A 35 éves portugál támadó 19 nap után kijöhet a házi karanténból, és minden bizonnyal pályára léphet szerdán este a Puskás Arénában a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Mint ismert, az ötszörös aranylabdás október 13-án, a portugál válogatott edzőtáborában produkált pozitív koronavírus-tesztet, így a svédek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen nem léphetett pályára. Ezt követően 19 napot töltött házi karanténban, így ki kellett hagynia a Crotone és a Verona elleni bajnoki mérkőzéseket, valamint a Dinamo Kijev és a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-találkozókat.

Cristiano Ronaldo játszhat a Fradi elleni BL-meccsen Forrás: AFP/Miguel Medina

A 35 éves támadó szerdán este mindenképpen szeretett volna pályára lépni az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-rangadón, állítólag az utóbbi napokban 18 koronavírusteszten esett át, az eredmény pedig mostanra lett negatív, így kikerülhet a házi karanténból.

Ronaldo hamarosan újra edzésbe állhat, de szombaton még át kell esnie az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Ha mindent rendben találnak nála, akkor vasárnap már ott lehet a Juventus keretében a Spezia elleni bajnoki mérkőzésen, és semmi akadálya sem lesz annak, hogy Budapestre utazzon a jövő szerdai Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-meccsre.