Társoldalunk:

Tizenegy játékost akart cserélni a szünetben Jose Mourinho

2020.10.30. 09:14

A csütörtöki Európa-liga játéknap egyik meglepetése volt, hogy a belga Antwerpen 1-0-ra legyőzte az angol Tottenham csapatát. A Spurs edzője, a kétszeres BL-győztes tréner, Jose Mourinho a BBC-nek azt mondta, hogy a szünetben a teljes csapatát lecserélhette volna. 

„A szünetben tizenegyet cseréltem volna, ha lehet – idézi a BBC José Mourinhót. – Nem szeretnék egyénenként értékelni, nem szokásom. Nagy keretünk van, tele jó futballistával. Az én feladatom, hogy lehetőséget adjak nekik, és ők két kézzel megragadják az esélyt. A mai este alapján a jövőben könnyű dolgom lesz összeállítani a kezdőt."

„A csapatom hibáztatása helyett inkább az ellenfelet szeretném megdicsérni, mert nagyszerűen játszott. Bár nem mehetek el szó nélkül a mi gyenge produkciónk mellett sem. Hibáztassanak engem, mert én döntöm el, ki játszik. A meccs megerősített néhány korábbi döntésemben, s felvetett néhány újabb kérdést. Minden nap tanulok" – tette hozzá a Portóval UEFA-kupa-, a Manchester Uniteddel Európa-liga-győztes szakember.

Az 57 esztendős portugál tréner az Instagram-oldalán posztolt a sajtótájékoztatót követően.

„A rossz teljesítményért rossz eredmény jár. Remélem, ezen a buszon mindenki olyan csalódott, mint én. Holnap délelőtt tizenegy órakor edzés" – írta Mourinho a közösségi oldalon a csapatbuszon készült fotó kíséretében.

Forrás