Magyar játékossal a kezdőben ért el döntetlent a Parma az Inter ellen - videó

Horizontal fbl
Parma's Swedish midfielder Dejan Kulusevski (C) celebrates with Parma's Ivorian forward Gervinho (L) and Parma's Slovakian midfielder Juraj Kucka after scoring his team's first goal during the Italian Serie A football match Parma vs Atalanta on July 28, 2020, at the Ennio-Tardini stadium in Parma. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz első osztályú bajnokság tavalyi szezonját a második helyen záró Inter hazai pályán 2-0-ról felállva 2-2-es döntetlent ért el a 18 éves Balogh Botonddal a kezdőben felálló Parma ellen a hatodik fordulóban.

Az első félidőben nem esett gól a mérkőzésen, azonban a második 45 perc legelején a vendégektől Gervinho kiváló passzt kapott Hernanitól és vágta a kapuba a labdát.

Bő negyedórával később ismét Gervinho volt a főszereplő a Parma akciójának végén, ezúttal Inglese adta a gólpasszt a csapattársnak.

Nem sokáig örülhettek a vendégek a kétgólos előnyüknek, mert két perccel később Brozovic 16 méterről megeresztett lövése talált utat a Parma kapujába, így 2-1-re zárkózott az Inter a meccsen.

A mérkőzés hajrájában, gyakorlatilag a hosszabbítás utolsó perceiben Perisic fejesének köszönhetően az Inter ledolgozta a kétgólos hátrányát, és legalább az egyik pontot megmentette a Parma ellen.

A döntetlen után az Inter az ötödik a bajnokságban, míg a Parma feljött a 15. helyig a Serie A-ban.