Sallaival a kezdőben kapott ki a Freiburg a Bundesligában - videó

SC Freiburg - Bayer Leverkusen Sports soccer Bundesliga Group Goal celebration cheers JOY
01 November 2020, Baden-Wuerttemberg, Freiburg im Breisgau: Football: Bundesliga, SC Freiburg - Bayer Leverkusen, 6th matchday, Black Forest Stadium. Leverkusen's Lucas Alario (r) cheers after his goal for the 1:2 with Leverkusen's Julian Baumgartlinger (2nd from right). Photo: Tom Weller/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to exploit or have exploited in the stadium and/or from the game taken photographs in the form of sequence images and/or video-like photo series.
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután a Bundesliga hatodik fordulójában a Freiburg a Leverkusent fogadta. A találkozón az első gólt a hazaiak szerezték, de a mérkőzést megfordította a Leverkusen és 4-2-re győzött.

Mindössze két percet kellett várni a meccs első góljára, amelyet Kubler kiváló passza után Holer szerzett.

Az első félóra végén aztán egy eladott labdát követően Alario talált a Freiburg kapujába, 1-1-re módosítva az eredményt.

Bő tíz perccel később ismét Alario volt a főszereplő és megint egy Freiburg hiba után született meg a mérkőzés harmadik gólja, amivel már a Leverkusen vette át a vezetést a félidő végére.

A második játékrészben ismét a vendégek lőttek gólt, méghozzá Amiri révén, aki a 63. percben ismételten egy freiburgi hibát követően nagyjából 18 méterről talált be a kapuba, amivel 3-1-re változott az eredmény.

Itt még nem volt vége a gólgyártásnak, a hazaiak Petersennek köszönhetően a 72. percben 3-2-re zárkóztak.

Nem sokáig tartott a remény az egyenlítésre a Freiburg részéről, mert öt perccel később egy Leverkusen által elvégzett szöglet után Tah fejelt a kapuba, beállítva a 4-2-es végeredményt.

A Leverkusen 4-2-es sikerével a negyedik helyen áll a Bundesligában, míg a Freiburg a 13. a tabellán.