Vágólapra másolva!
Az Inter középpályása, Arturo Vidal a kedd esti Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést döntőnek minősítette, és kitért arra is, hogy a csapatban megvan a potenciál ahhoz, hogy a legmagasabb szinten teljesítsen és címeket nyerjen.

"Számunkra fontos, hogy megmutassuk, erős csapat vagyunk, és a pályán be kell bizonyítanunk, hogy vannak olyan játékosaink, akik éhesek a győzelemre" - mondta Vidal a Sky Sport Italia olasz műsorszolgáltatónak adott interjújában.

A Barcelona volt játékosától megkérdezték, igaz-e, hogy kisgyerekként arról álmodozott, hogy egyszer a Real Madridban játszhasson.

Végezetül Vidal beszélt arról is, hogyan találta meg számításait az Inter csapatában.

Arturo Vidal jól érzi magát az Internél Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

"Most boldog vagyok, jól érzem magam, örülök az edző irántam tanúsított bizalmának. Sok meccsen játszom, megteszem, amit kér, és most még többet igyekszünk megmutatni. Be akarjuk bizonyítani, hogy az Inter egy erős csapat, amely képes minden címet megnyerni ebben az idényben" - tette hozzá a chilei középpályás.

Arturo Vidal 2020 szeptemberében hagyta el a Barcelona csapatát az Inter kedvéért. A milánói együttesben alapembernek számít, eddig mindkét Bajnokok Ligája-csoportmeccsen pályára lépett. Minden bizonnyal a kezdőcsapatban kap lehetőséget Antonio Conte vezetőedzőtől a Real Madrid elleni kedd esti rangadón is.