Messi megható üzenetet küldött a lábadozó Maradonának

98697118 Horizontal FOOTBALL MATCH WORLD CUP QUARTER-FINAL AMERICAN SHOT EMBRACE DESAPPOINTED RECONFORT
Argentina's coach Diego Maradona hugs Argentina's striker Lionel Messi after the 2010 World Cup quarter final Argentina vs Germany on July 3, 2010 at Green Point stadium in Cape Town. Germany won 4-0. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
Sikeres volt a műtét, amelyet a minden idők egyik legjobb labdarúgójaként számon tartott Diego Maradonán végeztek el koponyaűri vérzés miatt kedden Argentínában. Az argentin legendának, a honfitársa, a Barcelona világklasszis támadója, Lionel Messi megható üzenetet küldött.

Szerdán délután Lionel Messi, a Barcelona argentin sztárja szívhez szóló üzenetet küldött a lábadozó legendának.

"Diego, a világ minden erejét kívánom neked. A családommal együtt szeretnénk mihamarabb egészségesnek látni. Szívből ölelünk"

- írta közösségi oldalára egy régebbi kép kíséretében, amelyen Maradona mellett látható.

Maradona depresszió miatt került be a La Plata-i magánklinikára, ahol vérszegénységet és kiszáradást is megállapítottak nála. Luque még hétfőn azt közölte, hogy háromnapos hidratálásra van szüksége, de nincs vészhelyzetben és bármikor elhagyhatja a kórházat. A Gimnasia vezetőedzőjeként dolgozó Maradona pénteken ünnepelte 60. születésnapját. Aznap a csapata 3-0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember már az első félidő vége előtt távozott a kispadról, ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően. Végül sikeres műtétet hajtottak végre rajta koponyaűri vérzés miatt.

A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendája 1986-ban világbajnoki címre vezette az argentin válogatottat.