A Manchester United edzője reagált a kirúgásával kapcsolatos hírekre

Mancheste United Solkjaer Pogba
United Paul Pogba, United coach Coach, Ole Gunnar Solskjaer, Solskjaer, Solskjar, gesture, gesture, Sport: Soccer: EL, Europa League, Season 19/20, quarter finals, 08/10/2020 Manchester United - FC Copenhagen Photo: Jurgen Fromme / firosportphoto / POOL | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A Manchester United szerdán 2-1-re kikapott az Istanbul Basaksehir csapatától a Bajnokok Ligájában. A Premier League-ben (PL) pedig hat lejátszott mérkőzéssel a háta mögött mindössze hét ponttal a 15. helyen áll.

A klub az ötödik helyen álló Everton otthonába látogat szombaton, és ha esetleg ott is vereséget szenved, akkor

története legrosszabb bajnoki rajtját könyvelheti majd el hét találkozó után.

A csapat eredményei kapcsán néhány média már arról cikkezett, hogy ha hétvégén sem szerez pontot a Manchester United, akkor akár ki is rúghatják a vezetőedzőt, Ole Gunnar Solskjaert.

„Ha nem bízom a saját hitemben és értékeimben, akkor ki fog? Nem nézek egy vagy két eredményt és omlok össze, mint egy kártyavár."

– mondta a 47 éves norvég szakember.

"A Manchester United játékosával, edzőjével és menedzserével szemben követelmények vannak. Elvárás van velük szemben. Keménynek kell lennünk mentálisan... Mi vagyunk a legjobb és legnagyobb klub a világon. (Szerda után) nem számítunk semmi másra, csak kritikára. Ez a módja, ahogy kezeled ezt...

A fiúk készen állnak a reakcióra. Mindenkit rosszul érintett.

– tette még hozzá a vezetőedző.