Neymar az orvosi szobából jelentkezett - fotó

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló, szerda
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar receives medical treatment from medical staff during the UEFA Champions League Group H football match between Istanbul Basaksehir FK and Paris Saint-Germain's, on October 28, 2020, at the Basaksehir Fatih Terim stadium in Istanbul. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
Neymar még október 28-án, a török Istanbul Basaksehir elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen sérült meg.

A brazil válogatott sztárját azon a meccsen le is kellett cserélni. Azóta kiderült, hogy enyhébb szakadás keletkezett a combközelítő izmában, így legközelebb majd csak november közepén léphet pályára.

A 28 éves játékos az Instagram-oldalán jelentkezett feltehetően az orvosi szobából, ahol szemmel láthatóan minden a legnagyobb rendben halad. Neymar azt írta a kép mellé, hogy „Felépülés".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Recovery

ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

A focista a sérülése ellenére elutazik hazája válogatottjához a közelgő világbajnoki selejtezők előtt.

Thomas Tuchel, a PSG vezetőedzője a múlt héten azt mondta, az esetleges felépülése ellenére is lehetetlen, hogy labdarúgója játsszon a válogatottban.

Adenor Leonardo Bacchi - sportági becenevén Tite - szövetségi kapitány azért hívta be mégis, mert Philippe Coutinhóra, Fabinhóra, valamint Rodrigo Caióra sérülés, Eder Militaóra pedig koronavírusos megbetegedés miatt nem számíthat.

A brazilok november 13-án Venezuelát fogadják, ám Rodrigo Lasmar csapatorvos szerint azon a találkozón Neymar még nem játszhat, arra viszont van esély, hogy négy nappal később Uruguay otthonában pályára léphet.