Vágólapra másolva!
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Red Bull Salzburg hétfőn újratesztelte a játékosait, és ezúttal ismét negatív eredményeket kapott, a vasárnapi pozitív tesztek után. Ez azt jelenti, hogy jelen állás szerint Szoboszlai Dominik mégis pályára léphet a magyar fociválogatottban az Izland elleni, csütörtök esti Európa-bajnoki pótselejtezőn. A magyar játékos már reagált is a hírre. 

A magyar válogatott legnagyobb sztárja, a még mindig csak 20 éves Szoboszlai Dominik a hírre reagálva egy képet posztolt az Instagram-sztorijában, amelyen a nemzeti csapat mezében pózol, és öklét rázva kiállt örömében. A fotón mindössze annyi a felírat, hogy „Jövök!"

„Jövök!” - írta Szoboszlai Dominik Forrás: Szoboszlai Dominik/Instagram/Story

Szoboszlainak karantén miatt kellett kihagynia a magyar együttes októberi mérkőzéseit, köztük a Bulgária otthonában rendezett Eb-selejtezőt, amelyet Marco Rossi együttese 3-1-re megnyert.

A magyar csapat csütörtökön fogadja Izlandot az Eb-részvételért, majd a Nemzetek Ligájában Szerbia és Törökország ellen játszik a Puskás Arénában három, illetve hat nappal később.