Gyönyörű gólt rúgott a Manchester United korábbi szupertehetsége - videó

Nani Orlando City
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - AUGUST 22: Nani #17 of Orlando City SC controls the ball during a game against Inter Miami FC at Inter Miami CF Stadium on August 22, 2020 in Fort Lauderdale, Florida. Mark Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nani már két éve játszik az Amerikai Egyesült Államokban, ahol helyenként a vasárnap látotthoz hasonló, gyönyörű góllal véteti észre magát. Az Orlando City rutinos játékosának találata is kevés volt a győzelemhez a Nashville SC ellen.

A 33 éves portugál Európa-bajnok futballista 2018-ban szerződött az USA-ban, az első szezont még vasárnapi ellenfelénél, a Nashville-nél töltötte, majd onnan igazolt jelenlegi együttesébe, az Orlandóba. Ezúttal nem volt szerencséje, a szép gólja után a hajrában a Nashville fordított és 3-2-re nyert.

A floridai együttes helye így sincs veszélyben a 16 csapatos rájátszás mezőnyében, ahol az alapszakasz utolsó játéknapján ezúttal pályára nem kerülő magyar játékosok klubjai is bejutottak.

A Németh Krisztiánt is a soraiban tudó Columbus Crew a New York Red Bulls,a Sallói Dánielt is foglalkoztató Sporting Kansas City a San Jose Earthquakes ellen vívíhatja ki a legjobb nyolc közé jutást.