Vágólapra másolva!
Erik Hamrén, az izlandi futballválogatott svéd szövetségi kapitánya nagyon letörten, ugyanakkor rendkívül sportszerűen nyilatkozott a mieinktől elszenvedett 2-1-es vereséget követően.

"Természetesen nagyon csalódott vagyok, ami azt hiszem érthető, hiszen öt percre voltunk az Eb-részvételtől.

A lefújás pillanatában sok mindent éreztem, de jó érzés nem igen volt köztük. Sajnáltam a játékosaimat, mert ők is arról álmodtak, hogy ott lesznek majd az Eb-n, és nagyon közel álltunk ehhez.

Erik Hamrén jól tudja, mekkora lehetőséget szalasztottak el Fotó: Csudai Sándor - Origo

A svéd szakember elmondása szerint a félidőben a fegyelmezett védekezésre hívta fel a figyelmet, mert meglátása szerint a mieink túl könnyen jutottak el az izlandi kapuig.

„Azt hiszem, hogy minden meccsen, ahol az egyik csapat vezet, a másik pedig küzd az egyenlítésért, hasonlóan néz ki, mint ez a mai. Igen, védekeztünk, de megvoltak azért nekünk is a helyzeteink, az viszont tény, hogy be kellett volna lőni a második gólt még az első félidőben. Illetve a magyar válogatott második gólja előtt is volt egy hatalmas helyzetünk.

A jövőjét firtató kérdésre Hamrén azt felelte, még nincs itt az ideje annak, hogy közvetlenül a lefújás után erről beszéljenek.