Vágólapra másolva!
A csütörtök este 2-1-re megnyert Magyarország-Izland Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés iránti kiemelt érdeklődést jól jelzi, hogy a Tippmixen és a Tippmixprón összesen több mint 1 millió 200 ezer fogadás érkezett be. Ezeken összesen 686,40 millió forint kifizetést eredményezett a sportfogadóknak - derült ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

A Szerencsejáték Zrt. fogadói körében is kiemelt figyelem övezte a tegnapi Magyarország - Izland mérkőzést. A végkimenetelre beérkezett tippek 73,5 százaléka volt tökéletes, sokan bíztak benne, hogy Magyarország megnyeri ezt a létfontosságú mérkőzést, mindez 2,15-ös oddsot, és majdnem 343 ezer helyes tippet jelentett.

Jól sikerült a sportfogadók számára is a csütörtök este Fotó: Polyák Attila - Origo

Amikor Nego gólja után már a legtöbben azt hitték, hogy jön a hosszabbítás, akkor egy szép ellentámadást követően végül Szoboszlai góljával fordított a csapat 2-1-re,

a „Pontos végeredmény" piacon ez a tipp 9,00-s szorzót ért, a közel hétezer helyes tippet leadó fogadóknak.

A „Ki jut ki az Eb-re?" fogadási sor is rendkívül népszerű volt, és ami talán még fontosabb, igazán kifizetődő is, hiszen a beérkezett tippek 81,5 százaléka volt hibátlan, a nyertes tipp pedig 1,54-es szorzót ért a Magyarországban bízóknak.

A Salzburg középpályásának góljában játékosaink is bíztak, ugyanis a „Szoboszlai D. szerez gólt?" fogadási piacra beérkezett tippek 99 százaléka helyes volt - 2,80-as nyereményszorzóért.

Az általában igen népszerű „Mindkét csapat szerez gólt" piac ezúttal is kedvelt volt fogadóink körében, és a legtöbb tipp, 99 százalék helyessé vált Nego góljának köszönhetően: a jó megérzés ebben az esetben 2,18-as nyereményszorzót ért. Persze amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy végül három gól volt a mérkőzésen, ami azért kiemelendő, mert a „Gólszám 2,5" fogadási lehetőség helyes kimenetelét („Több, mint 2,5") 36 ezernél is többen találták el, ami az erre beérkezett fogadások 93 százalékát jelenti – 2,73-as oddsért.

A magyar válogatott a remek hajrának köszönhetően megfordította a meccset, és ott lesz a jövő évre halasztott Eb-n, ahol majd az „F" csoportban kell megküzdenie Németországgal, Franciaországgal és Portugáliával is. Utóbbi kettővel ráadásul hazai pályán, a Puskás Arénában. A Tippmixen és a Tippmixprón természetesen számos fogadási lehetőség várja majd a játékosokat a későbbiek során.