Vágólapra másolva!
Marco Rossi szövetségi kapitány fia, Simone egy siracusai szállodaszobában élte át az Izland elleni csütörtök esti drámát.

Marco Rossi szövetségi kapitány fia a szicíliai Ortigia csapatában vízilabdázik, ám az elmúlt napokban az ő figyelme is Budapestre összpontosult.

„Rettenetesen sajnáltam édesapámat, hogy nem lehetett ott az Izland elleni Eb-pótselejtezőn,

mert tudtam, mennyit jelent neki ez a mérkőzés, ez a csapat – mondta a 28 éves fiatalember az nso.hu-nak a 2-1-re megnyert összecsapásról. – Aggodalommal fogadtam a hírt, hogy neki, majd édesanyámnak is pozitív lett a koronavírustesztje, féltettem őket, és közben rettentő ideges voltam apa kényszerű kiesése miatt."

És hogy miként élte át a csütörtök esti drámát?

Marco Rossi fia sírt a boldogságtól az Izland elleni focidráma után Forrás: instagram.com/mrrossiofficial/

„A meccset Siracusában néztem, az átmeneti otthonomul szolgáló szállodában – folytatta. – Bosszantó volt látni, mennyire fegyelmezetten és hatékonyan védi a kapuját Izland a számukra szerencsés, számunkra balszerencsés gól után. A teljes izlandi csapat behátrált, egyedül az ellentámadások lehetőségét hagyta nyitva, és hiába nyomott folyamatosan a magyar válogatott, az idő aggasztóan fogyott, az állás meg nem változott. Aztán jöttek az utolsó percek, az egyenlítő gól felszabadító pillanata és Szoboszlai Dominik csodálatos távoli gólja. Bevallom, nekem

már akkor könnyes lett a szemem, amikor még csak készülődött a lövéshez, aztán nem tudtam úrrá lenni magamon, sírtam a boldogságtól. A lakótársam meg nézett rám csodálkozva, nem értette, miért érzékenyülök el ennyire

a magyarok góljától. Aztán hívtam a szüleimet, mondanom sem kell, felszabadult, végtelenül boldog estéjük volt."