Társoldalunk:

A német válogatott edzőjét lenyűgözte a magyarok Izland elleni drámai fordítása

2020.11.16. 10:11

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya komolyan veszi a 2021-es Eb utolsó csoportmeccsét, amelyet csapata Magyarország ellen játszik majd - írta a sport1.de.

Joachim Löw szerint a 2021-es Európa-bajnokság utolsó, Magyarország elleni csoportmeccse kiemelt fontosságú lehet a német válogatott számára. Először le kell játszanod a meccset, és legyőznöd őket" - mondta a 60 éves edző.

Joachim Löw komolyan veszi a magyarok elleni mérkőzéstForrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Ralf Ibing

Löw a tévében nézte Magyarország drámai, 2–1-es győzelmét az izlandiak ellen csütörtökön. Elmondása szerint lenyűgözte az, ahogyan a magyarok elhitték, hogy az utolsó öt percben képesek megfordítani az állást, amelyet végül meg is tettek.

Magyarország Loic Nego és Szoboszlai Dominik két kései góljával biztosította be a 2021-es Eb-részvételt. Az F csoportban a magyar válogatott lesz a német csapat utolsó ellenfele június 23-án, Münchenben. A csoport másik két résztvevője, az Európa-bajnoki címvédő Portugália, és a legutóbbi vb-győztes, Franciaország.