Mégsem engedi el legnagyobb sztárját a Fradi a norvég válogatottba

Gerard Piqué
Barcelona's Spanish defender Gerard Pique (L) vies with Ferencvaros' Norwegian midfielder Tokmac Nguen during the UEFA Champions League football match between FC Barcelona and Ferencvarosi TC at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 20, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ferencváros légiósa, Tokmac Nguen meghívót kapott a norvég labdarúgó-válogatott Bécsbe utazó keretébe, azonban a sajtóban felröppent a hír, miszerint a Fradi nem engedi el a játékost. Az ügyben az FTC reagált, és azt a tájékoztatást adta, hogy a csatár sérülés miatt nem léphet pályára szerdán hazája nemzeti csapatában - írta a Nemzeti Sport. 

Az Ferencváros hétfőn a hivatalos honlapján adta hírül, hogy meghívót kapott a norvég válogatottba Tokmac Nguen, és szerdán be is mutatkozhat a nemzeti csapatban, néhány órával később azonban a norvég szövetség közzétett listáján nem szerepelt a labdarúgó neve.

Tokmac (fehérben) egyelőre nem mutatkozhat be a norvég válogatottban Forrás: AFP/Lluis Gene

Tokmac elmondása szerint szeretett volna csatlakozni, viszont kisebb sérülése, valamint a Ferencváros sűrű menetrendje miatt a klub úgy határozott, nem engedi el őt hazája Ausztria elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésére.

- az ügyben a Fradi ezt a tájékoztatást adta.