A németek legendája szerint nevetséges volt a spanyolok elleni vereség

Spain v Germany - UEFA Nations League 2020,Football,November,Seville,Spain,UEFA Nations League
SEVILLE, SPAIN - NOVEMBER 17: Players of Germany pose for a photo ahead of the UEFA Nations League Group stage League A Group 4 soccer match between Spain and Germany at La Cartuja Stadium in Seville, Spain on November 17, 2020. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer szerint a 6-0-s vereség ellenére Joachim Löwnek, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának maradnia kell a posztján, de vissza kell hoznia a csapatba Thomas Müllert.

A Nationalelffel játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnok, 75 éves szakember erről a Bild című lapnak beszélt.

- véli Beckenbauer. - "De Löwnek természetesen maradnia kell és felkészítenie a csapatot az Európa-bajnokságra. Ez a meccs végülis még a javára is válhat, tapasztalatot szerzett."

Történelmi vereséget szenvedett a német válogatott a spanyoloktól Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Gonzales Acuna

A németek kedden Sevillában kaptak ki 6-0-ra a spanyoloktól a Nemzetek Ligájában, tétmérkőzésen ez volt a gárda történetének legsúlyosabb veresége.

"A válogatott egy nagy semmit mutatott. Totális lefagyás. Most rajtunk nevet a világ, de szerencsére ilyen kudarc ritkán fordul elő. Úgyhogy nem kell túlzásokba esni" - fogalmazott Beckenbauer.