Egy focimeccs utáni interjún tombolt egy játékos Norvégiában - videó

BELGASOCCER VOETBAL FOOT FOOTBALL RODE DUIVELS DIABLES ROUGES EU SQUARE FORMAT
Norway's players pictured during a training session of the Norwegian national soccer team, Saturday 04 June 2016 in Genk. Tomorrow the team is playing a match against Belgian national soccer team Red Devils, who are preparing for the upcoming Euro 2016 UEFA European Championship in France. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi mérkőzés utáni interjú került fel a világhálóra. Egy norvégiai labdarúgó-mérkőzés 1-0-val ért véget, és valószínűleg a vesztes fél egyik játékosát faggathatta a riporter egy, az ellenfél tizenhatosán belül a védő által elkövetett kezezés kapcsán.

A futballista már elég idegesen ért a kamera elé, ahol elmondta a kérdés kapcsán, hogy: „Annyira nyilvánvaló és világos volt, csak egy f... (csúnya szó volt – a szerk.) nem látta. Hihetetlen... Időről időre ez történik a kis klubok, így ellenünk is."

Itt már konkrétan kiabált a játékos, majd a szponzorok által felállított falon vezette le a feszültséget és menet közben még elmondta, hogy eléggé kivan ettől a dologtól. Igaz, nem pont ezekkel a szép szavakkal tette mindezt.

Az egész interjú csattanója a végén jött, amikor az ellenfél védője is megérkezett a kamera elé, és megkapta a kérdést, hogy hozzáért-e a kezével a labdához a büntetőterületen belül.

A válasz pedig az volt, hogy „Igen, persze, hogy hozzáértem."