Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a hosszabbításban kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a Juventus vendégeként a Ferencváros. A találkozót követően Botka Endre értékelte a látottakat. 

Botka Endre kiválóan szállt be a mérkőzésbe, annak ellenére, hogy pár napja az sem volt biztos, hogy ott lehet a csapattal Torinóban.

Botka Endre is csalódott volt a lefújást követően Forrás: AFP/Miguel Medina

„Nem voltak olyan veszélyes helyzeteik, amely alapján azt mondanám, hogy megérdemelten nyerték meg ezt a találkozót. Inkább a döntetlen lett volna a reális, sajnálom, hogy a végén ilyen gólt kaptunk. Nagyon jól védekeztünk az első játékrészben, jól zártuk le a széleket, nem tudtak veszélyeztetni. A második játékrészben már megvoltak a lehetőségeik, de ebből is tanulnunk kell. Ez volt eddig a legjobb meccsünk a Bajnokok Ligájában. A hazai bajnokikon nem vagyunk védekezésre kényszerítve, most muszáj volt kontrákra játszanunk" – mondta a csereként beálló Botka Endre az M4 Sport kamerája előtt, akinek még az utazása sem volt biztos Torinóba, mivel koronavírusos személlyel találkozott. Ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy az elmúlt pár napban öregedett pár évet, de az a legfontosabb, hogy játszhatott végül.