Társoldalunk:

Dibusz: Mérges vagyok, és csalódott, hogy ilyen góllal kaptunk ki

2020.11.24. 23:36

A Ferencváros a hosszabbításban kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a Juventus vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így a torinóiak továbbjutottak a négyesből. A mérkőzést követően a peches gólt kapó Dibusz Dénes értékelte a látottakat. 

A Juventus győztes gólját pedig a csereként beálló Alvaro Morata fejelte a 92. percben, nem akármilyen körülmények között.

Dibusz Dénes csalódott volt a lefújást követőenForrás: AFP/Miguel Medina

„Szerencsétlen szituáció volt a végén. A mozgásommal ellentétes irányba fejelte a labdát Morata, ennek ellenére elakadt bennem a labda, de mögém került, és így végül besodortam a kapuba. Mérges vagyok, és csalódott, hogy ilyen góllal kaptunk ki. Ami munkát beletettünk ebbe a meccsbe, az alapján megérdemeltük volna az egy pontot. Teljes mértékben felvettük a versenyt a Juventusszal. Az első félidőben voltak lehetőségeink, megvalósítottuk, amit elterveztünk. A második játékrészben beszorítottak minket, komoly lehetőségeket dolgoztak ki, két kapufát is rúgtak. Az utolsó percekben viszont már nem volt szerencsénk. Az eredmény miatt lehetünk bosszúsak, de erre a teljesítményre büszkék lehetünk. A sorsolás pillanatában tudtuk, hogy valószínűleg a Dinamo Kijevvel leszünk versenyben a harmadik helyért a csoportban. Az sorsdöntő meccs lehet, de addig még van két hét, bajnoki meccsek és jön a Barcelona is. Lehet esélyünk arra, hogy az El-ben folytassuk" – mondta a mérkőzést követően az M4 Sport kamerája előtt Dibusz Dénes.