A mezőny fele továbbra is zárt kapuk mögött folytatja a Premier League-ben

fbl Horizontal
The Sir Kenny Dalglish stand is seen in the evening sunshine ahead of the English Premier League football match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield in Liverpool, north west England on June 24, 2020. (Photo by PHIL NOBLE / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság csapatainak fele továbbra is zárt kapuk mögött kénytelen játszani hazai mérkőzéseit.

A brit kormány hétfőn jelentette be, hogy enyhít a koronavírus-járvány miatti óvintézkedéseken, így jövő szerdától - korlátozott számban - visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sporteseményekre. Csütörtökön azonban közölték, hogy a fertőzés által leginkább sújtott területeken továbbra is zárt kapuk mögött kell rendezni a meccseket.

Ez a Manchester United, a Manchester City, az Aston Villa, a West Bromwich Albion, a Wolverhampton Wanderers, a Newcastle United, a Leeds United, a Leicester City, a Sheffield United és a Burnley együttesét érinti.

Legfeljebb 2000 nézőt engedhetnek be a Liverpool, az Everton, az Arsenal, a Chelsea, a Crystal Palace, a Fulham, a Tottenham Hotspur, a West Ham United, a Brighton és a Southampton stadionjába.
Nagy-Britanniában tavasz óta több mint 56 ezren veszítették életüket a koronavírus miatt.