Társoldalunk:

Három játékos is koronavírusos az angol focicsapatnál

2020.11.27. 10:22

A Newcastle United a Crystal Palace otthonába látogat péntek este az angol Premier League 10. fordulójának nyitómérkőzésén. Steve Bruce együttesében három meg nem nevezett játékos is megfertőződött a koronavírussal, egyikőjük rendszeresen a kezdőcsapatban szokott szerepelni - írta a The Guardian.

"A Covid az egyik probléma, amelyet kezelnünk kell, de nem igazán akarom ezt részletezni " - mondta a Newcastle menedzsere, akinek asszisztense, Steve Agnew kihagyta a múlt szombati, Chelsea elleni hazai vereséget. Jelenleg két vagy három olyan játékosunk van, akik a többiektől elszigetelve, külön edzéseket végeznek" - tette hozzá Bruce.

A Chelsea és a Southampton elleni vereségek után Bruce - aki a sérült Andy Carrollt is kénytelen nélkülözni - egyre nagyobb kritikát kapott a szurkolók részéről.

Steve Bruce (középen) szeretné, ha véget érne a Newcastle nehéz időszakaForrás: AFP/Owen Humphreys

"Nehéz időszakon megyünk át. Az utóbbi meccseken csak szenvedtünk, nem játszottunk elég jól. Ezt el kell fogadnunk, és tovább kell lépnünk. A Premier League-ben pofonokat kapsz, amiből talpra kell állni" - elemezte a helyzetet a tréner.

A Newcastle United - amely a 15. helyen áll a tabellán - a Crystal Palace ellen legjobb góllövőjére, az eddig hat gólos Callum Wilson játékára legalább számíthat, a csatár felépült combizomsérüléséből.