Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy a szerdai Inter-Real Madrid Bajnokok Ligája mérkőzésen mit mondott az olaszok középpályása, Arturo Vidal Anthony Taylor játékvezetőnek, amiért a kiállítás sorsára jutott - írta a Marca.

Szerdán az Inter hazai pályán is kikapott a Real Madridtól a Bajnokok Ligája csoportkörében. A mérkőzés első félidejében a milánói csapat chilei játékosa, Arturo Vidal egy perc alatt két sárga lapot is begyűjtött heves reklamálásért, így idő előtt elmehetett zuhanyozni.

A Marca nyilvánosságra hozta, hogy Anthony Taylor játékvezető voltaképpen miért is állította ki a középpályást,

mi volt az oka annak, hogy egy pillanat alatt két sárga lapot, majd egy pirosat is felmutatott a futballistának.

A spanyol lap szerint Vidal erősen nehezményezte, hogy nem kapott tizenegyest, és a játékvezető annak ellenére, hogy bármit visszanézhet a videóbíró segítségével, ezt a kétes szituációban mégsem tette meg.

hangzott el a kritika Vidal szájából.

Arturo Vidal (középen) nem rejtette véka alá a véleményét, meg is kapta érte a pirosat Forrás: AFP/Miguel Medina

A chilei játékos egyébként sem őriz kellemes emlékeket a Real Madridról, már két alkalommal is kiállították, amikor ellene játszott.

Vidal fegyelmezetlensége sokba került az Internek, hiszen 2-0-ra kikapott, és négy forduló után mindössze 2 ponttal a Bajnokok Ligája B csoportjának utolsó helyén áll, és már csak matamatikai esélye maradt a továbbjutásra.

Tabella

Helyezés Csapat LM GY V D Gól GK Pont Forma
1.
Arsenal 6 4 1 1 16-4 12 13
V
GY
GY
GY
D
2.
PSV Eindhoven 6 2 1 3 8-10 -2 9
D
D
GY
GY
D
3.
Lens 6 2 2 2 6-11 -5 8
GY
D
V
V
GY
4.
Sevilla 6 0 4 2 7-12 -5 2
D
V
V
V
V