Társoldalunk:

Kiderült, hogy miért állították ki az Inter focistáját a Real Madrid elleni BL-meccsen

2020.11.27. 14:55

Kiderült, hogy a szerdai Inter-Real Madrid Bajnokok Ligája mérkőzésen mit mondott az olaszok középpályása, Arturo Vidal Anthony Taylor játékvezetőnek, amiért a kiállítás sorsára jutott - írta a Marca.

Szerdán az Inter hazai pályán is kikapott a Real Madridtól a Bajnokok Ligája csoportkörében. A mérkőzés első félidejében a milánói csapat chilei játékosa, Arturo Vidal egy perc alatt két sárga lapot is begyűjtött heves reklamálásért, így idő előtt elmehetett zuhanyozni.

A Marca nyilvánosságra hozta, hogy Anthony Taylor játékvezető voltaképpen miért is állította ki a középpályást, mi volt az oka annak, hogy egy pillanat alatt két sárga lapot, majd egy pirosat is felmutatott a futballistának.

A spanyol lap szerint Vidal erősen nehezményezte, hogy nem kapott tizenegyest, és a játékvezető annak ellenére, hogy bármit visszanézhet a videóbíró segítségével, ezt a kétes szituációban mégsem tette meg.

A VAR megadja neked, hogy minden sz*rt megnézz, és mégse tetted" - hangzott el a kritika Vidal szájából.

Arturo Vidal (középen) nem rejtette véka alá a véleményét, meg is kapta érte a pirosatForrás: AFP/Miguel Medina

A chilei játékos egyébként sem őriz kellemes emlékeket a Real Madridról, már két alkalommal is kiállították, amikor ellene játszott.

Vidal fegyelmezetlensége sokba került az Internek, hiszen 2-0-ra kikapott, és négy forduló után mindössze 2 ponttal a Bajnokok Ligája B csoportjának utolsó helyén áll, és már csak matamatikai esélye maradt a továbbjutásra.