Társoldalunk:

Mourinho: Sajnálom, hogy nem töltöttem több időt Maradonával

2020.11.27. 13:22

A Tottenham csütörtökön, egy nappal Diego Maradona halála után 4-0-ra legyőzte a Ludogorec Razgradot az Európa-liga csoportkörében. José Mourinho, a londoni együttes menedzsere az összecsapás után megemlékezett a 60 évesen elhunyt legendás argentin futballistáról.

„Van egyszer Maradona, és van Diego – kezdte José Mourinho az nso.hu beszámolója szerint a BT Sport kamerája előtt a Tottenham Európa-liga-mérkőzése után. – Maradonát, a játékost mindenki ismeri, sohasem felejtjük el. Diego, az ember más volt. Akik barátjának vallhatták magukat, különleges megtiszteltetésben részesültek. Büszkén mondhatom, jóban voltunk, gyakran beszéltünk telefonon. Óriási szíve volt. Nekem ez az ember fog hiányozni. A játékosról bármikor találok régi felvételeket. Ma egész nap sztorikat meséltem róla a játékosaimnak. Kiváltképp hiányozni fognak majd azok a telefonhívások, amikor egy-egy vereség után keresett engem. A győzelmek után nem hívott. Tudta, hogy olyankor nincs szükségem rá. De tisztában volt vele, hogy a nehéz pillanatokban segít, ha felhív. A vereségek után azt mondta: Mou, ne feledd, te vagy a legjobb! Hiányzik Diego..."

José Mourinho is megemlékezett Diego MaradonárólForrás: AFP/STF/Marwan Naamani

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes portugál tréner a sajtótájékoztatón is beszélt Diego Maradonáról.

„Sajnálom, hogy nem töltöttem vele több időt, pedig szerettem volna. Természetesen szomorú vagyok, ám mégis mosolygok, ha rá gondolok, mert minden vele töltött perc öröm volt."