Társoldalunk:

Dzsudzsák Balázs: Nem ez életem ősze

2020.11.30. 08:27

Továbbra is várni kell arra, hogy Dzsudzsák Balázs megszerezze az első gólját az NB II-ben listavezető Debrecen csapatában. A Loki vasárnap 0-0-s döntetlent játszott Szombathelyen a Haladás ellen. A meccs után a középpályás az M4 Sportnak nyilatkozott.

A Haladás elleni mérkőzésen Dzsudzsák a 72. percben lépett pályára. A lefújás után a következőket mondta: "Nem az az elsődleges szempont, hogy mikor lövök gólt, sokkal fontosabb az, hogy a csapatnak jól menjen a játék. Szombathelyen is a három pont megszerzése sokkal fontosabb lett volna bárminél. Természetesen az egy plusz öröm a csapatnak, ha gólpasszt adok, vagy gólt lövök. Nyilván ezeket várják is az emberek. Nyilván teszem a dolgom, aztán egyszer biztos vagyok abban, hogy elsül a lábam. Emiatt kevésbé izgulok, mint amiatt, hogy a Haladás ellen nem tudtunk nyerni."

Az M4 Sport riportere megkérdezte Dzsudzsákot, mennyire elégedett saját helyzetével, azzal a játékmennyiséggel, amit Kondás Elemér edző ad neki. "Felemás érzéseim vannak. Nyilván ez az ősz nem életem ősze. Most már arra fókuszálok, hogy az idény hátralévő három meccsét a lehető legjobb állapotban, a legnagyobb sikerekkel hozzuk le. Amikor lehetőséget kapok, akkor bizonyítani szeretném azt, hogy tudom segíteni a csapatot és mindent megteszünk azért, hogy bebiztosítsuk a feljutásunkat."