Többen is koronavírusosak lettek a Premier League-csapatnál

Horizontal, David de gea, Callum wilson, manchester united
Manchester United's Spanish goalkeeper David de Gea (L) saves a shot from Newcastle United's English striker Callum Wilson (2R) during the English Premier League football match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England on October 17, 2020. (Photo by Stu Forster / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A The Guardian számolt be róla, hogy többen is koronavírusosak lettek a Newcastle United csapatánál, így veszélybe kerülhet a péntek estére kiírt bajnoki mérkőzésük az Aston Villa ellen.

Négy játékos és egy stábtag produkált pozitív tesztet a betegségre, ami miatt a klubnál az edzőközpont szerdáig zárva tart, és a többi labdarúgó is a biztonság kedvéért egyéni karanténba vonult.

Az egyesületnél attól félnek, hogy az edzések elmaradása miatt nem tudnának megfelelően felkészülni a pénteki meccsre, plusz megnőne az esetleges sérülésveszély, így szeretnék, ha elhalasztanák a találkozót a Premier League (PL) illetékesei.

Ez lenne június óta az első eltolt mérkőzés a járvány miatt, ha hivatalosan is beadják ez ügyben a kérvényt és meg is érkezik majd az engedély, ugyanis a jelenlegi szabály szerint, ha rendelkezésre áll egy kezdő tizenegy és három csere, akkor ki kellene állni a meccsre.