Társoldalunk:

Mauricio Pochettino lehet a Real Madrid új edzője

2020.12.04. 07:24

Azok után, hogy a Real Madrid a hét közben 2-0-s vereséget szenvedett a Sahtar Donyecktől a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a királyi csapat vezetősége felkészült az edzőváltásra. A kiszemelt jelölt Mauricio Pochettino, aki egy éve munka nélkül tengődik. Pochettino legutóbb a Tottenham kispadján ült. 

A Real Madrid a legutóbbi öt tétmeccséből mindössze egyet tudott megnyerni. Ezt pedig nem szokták meg arrafelé, így nem csoda, hogy a spanyol fővárosban az edzőváltáson gondolkodnak.

A Sport című lapúgy tudja, hogy a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak és a klub vezetése már egy szerződés-tervezetet is elkészített a kiszemelt tréner részére.

Zidane a keddi BL-meccs után közölte, hogy nem tervezi a lemondását.Mindig voltak nehéz pillanataink. Igaz, hogy rossz formában vagyunk, de folytatnunk kell. Hiszek a játékosokban és természetesen az affinitásom is megvan. Nincs más választásunk, mint tovább dolgozni és folytatni, hogy ismét jó eredményeket érhessünk el" – tette hozzá a Real Madrid edzője.