Bild: Zidane személyesen hívta fel Szoboszlait, hogy igazoljon a Real Madridhoz

Horizontal
Salzburg's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (L) and Bayern Munich's French forward Kingsley Coman vie for the ball during the UEFA Champions League group A football match Bayern Munich v Salzburg in Munich, southern Germany on November 25, 2020. (Photo by CHRISTOF STACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Német lapértesülés szerint Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője felhívta Szoboszlai Dominikot és kérte: igazoljon a spanyol fővárosba.

A német Bild című napilap pénteki száma szerint Zinadine Zidaen személyesen hívta fel telefonon a húszéves játékost, hogy meggyőzze arról, a Real Madridban folytassa pályafutását. Nem árt azonban óvatosan kezelni a lap információit, hiszen arról nem írtak semmit, hogy a magyar labdarúgás legutóbbi évtizedeinek legnagyobb tehetsége mit válaszolt a szakembernek – számolt be a Csakfoci.

Szoboszlai Dominik a Real Madrid célkeresztjében Forrás: AFP/Christof Stache

Hozzátették: Szoboszlai iránt a Bayern München, az RB Leipzig, a Liverpool és az Arsenal mellett – három olasz sztárcsapat – Milan, Napoli és a Juventus is érdeklődik. Az átigazolásokban mértékadónak számító Transfermarkt 25 millió euróra taksálja a piaci értékét.

A madridiak érdeklődése nem új keletű, hiszen az Izland elleni győztes Eb-pótselejtező másnapján a címlapon robbantotta a bombát a spanyol AS c. napilap. Akkor megemlítették, Szoboszlai a pótselejtező-döntőn lőtt győztes góljával hívta fel magára a figyelmet, és október végén ő szerezte a Salzburg két góljának egyikét az Atlético Madrid otthonában.