Cristiano Ronaldo: Mindig jól kijöttünk Messivel

fbl TOPSHOTS Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo greets Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) before the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8, 2020. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus portugál csatára és a Barcelona argentin játékosa két és fél év után most először játszott egymás ellen azt követően, hogy Ronaldo a torinóiakhoz igazolt a Real Madridtól.

Cristiano Ronaldo sosem tekintett vetélytársként Lionel Messire, állítása szerint mindig is jól kijöttek egymással.

A portugál futballsztár az után nyilatkozott így, hogy olasz klubcsapatával, a Juventusszal 3-0-ra legyőzték az FC Barcelonát a katalán fővárosban, a Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában.

Ronaldo nem a riválist látta Messiben Forrás: AFP/Josep Lago

A kedd este két tizenegyest is értékesítő Ronaldo és a Barca argentin világklasszisa két és fél év után most először játszott egymás ellen azt követően, hogy a portugál a torinóiakhoz igazolt a Real Madridtól.

- jelentette ki a 35 éves, ötszörös aranylabdás Ronaldo, aki 2018 júliusa óta futballozik a Juventusban, a Real előtt pedig a Manchester Unitedben és a portugál Sportingban szerepelt.

A kezdetektől az FC Barcelonában játszó, 33 esztendős Messi hat alkalommal érdemelte ki eddig az Aranylabdát. Hosszú ideje ők ketten számítanak a legjobbnak a világ labdarúgásában.