Sajtóhír: Kassai Viktor hamarosan távozhat Oroszországból, már az utódja is megvan

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. forduló, szerda
Hungarian referee Viktor Kassai gestures during the UEFA Champions League football match between Club Atletico de Madrid and Lokomotiv Moscow at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on December 11, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint Kassai Viktor távozik az Orosz Labdarúgó-szövetségtől, ahol január óta a játékvezetők szakmai vezetői posztját töltötte be. Közben a múlt hétvégén Kassai a Maldív-szigeteken járt, ahol a helyi Szuperkupa-mérkőzést vezette - derül ki a Nemzeti Sport oldaláról.

Kassai Viktor távozásáról ír az orosz sajtó. Hazánkban a csakfoci.hu számolt be arról, hogy „egybehangzó orosz lapértesülések" szerint a korábbi magyar játékvezető egy év után távozik az orosz szövetségtől.

Kassai Viktor hamarosan távozhat Oroszországból Forrás: AFP/FP or licensors/Gabriel Bouys

Az oroszok a szerb Milorad Mazics vagy az angol Mark Clattenburg személyében már a lehetséges utódokat is megnevezték.

– reagált a Nemzeti Sport érdeklődésére a Kassai Viktort foglalkoztató Orosz Labdarúgó-szövetség sajtófőnöke, Kirill Melnyikov. A szaklap megkereste Kassai Viktort is, aki nem kívánt reagálni.

Kassai az elmúlt hétvégén a Maldív-szigetekre utazott, és kedden ő vezette a Maziya Sports-Club Eagles közötti Szuperkupa-mérkőzést, majd a FIFA programjának keretein belül előadást tartott a helyi játékvezetőknek és ellenőröknek.