13 magyar érmet vár a MOB elnöke Tokióban

KULCSÁR Krisztián, MOB
Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke beszél a bizottság tisztújító közgyűlésén a Budapest Kongresszusi Központban 2020. június 20-án
Vágólapra másolva!
Hosszú interjút adott Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a Csisztu Sport Cast adásának. A műsort vasárnap délelőtt lehet megtekinteni.

Nehéz tavasza volt a MOB elnökének, de ma már jó döntésnek tartja, hogy az olimpiát pontosan egy évvel tolták el a kitűzött 2020-as időponthoz képest.

mondja Kulcsár Krisztián a MOB elnöke, aki a Csisztu Sport Castban azt is elárulja mi ez az ok. A magyar delegációról elmondta: 150-160 fő utazhat majd Tokióba, az elvárás 13 érem.

Csisztu Zsuzsa arra is rákérdezett, hogy milyen hatása lehet a magyar sportdiplomácia megítélésére Gyárfás Tamás és Aján Tamás ügye, és ezen a válaszok elöl sem tért ki az elnök. Aján Tamás ügyében Kulcsár szerint más neveket is emlegethetnénk hasonló kontextusban a nemzetközi sportmozgalomból, és ez egy egyéni ügy, mindenki saját magáról állít ki bizonyítványt.

nyiltakozta határozottan az elnök.

Kemény kérdések és nyílt válaszok a szervezet költségvetéséről és további érdekességek például a Magyarock-kampányról is vasárnap 10 órakor a Csisztu Channel YouTube-csatornán.