Sírva, hordágyon vitték le Neymart a pályáról - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (C) is shown a yellow card by French referee Benoit Bastien during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Lyon (OL), on December 13, 2020 at the Parc des Princes stadium in Paris. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint Germain hazai pályán fogadta a Lyon csapatát a francia bajnokság vasárnap esti meccsén és 1-0-ra kikapott ellenfelétől.

Tino Kadewere révén a 35. percben szerzett vezetést a Lyon, amely ugyan kevesebbet birtokolta a labdát, de végig veszélyesebb volt ellenfelénél.

A PSG a második félidőben a kaput sem tudta eltalálni, ráadásul a hosszabbítás pillanataiban látszólag nagyon csúnyán megsérült Neymar, amikor Thiago Mendes „satuba" fogta a lábát egy becsúszás közben.

A videózás után piros lapot kapott a vétkest, Neymart pedig hordágyon kellett levinni. A brazil könnyek között távozott, látszólag nagy fájdalmai voltak.

Neymar sérülése:

A meccsen egyébként azért is volt hatperces hosszabbítás, mert Neymar belépője után ápolni kellett a Lyon kapusát.

A Marseille után a Lyon is Párizsban győzte le a PSG-t és meg is előzte ellenfelét.

A francia bajnokságot a Lille vezeti, de a Lyon pontszámban beérte az éllovast ezzel a sikerrel, a PSG egy ponttal lemaradva a harmadik helyen áll.